Collecte

In de collecteweek, jaarlijks de eerste week van september, gaan duizenden vrijwilligers in Nederland de straat op om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Elk jaar helpen ook in Amstelveen honderden vrijwilligers mee om de collecteweek tot een succes te maken.

KWF_Collectant_EarnestHet bestuur van de afdeling Amstelveen heeft Amstelveen verdeeld in verschillende wijken die elk een wijkhoofd hebben. Vanuit het bestuur worden de collectelijsten en collectebussen en alle overige benodigde informatie overgedragen aan de wijkhoofden. Zij verdelen vervolgens alles binnen hun wijk zodat de collectanten in de collecteweek op pad kunnen.

Collecteert u mee?
Wij bereiken in Amstelveen heel veel huishoudens, maar nog niet allemaal! Dat zouden we wel graag willen, maar daarvoor hebben wij extra hulp nodig. Ben jij degene die met slechts een paar uur per jaar ons wilt komen versterken om bij te dragen aan de strijd tegen kanker? Neem dan contact op met Marlou Weijand via collecte@kwf-amstelveen.nl.