Bedrijven

Ook Amstelveense bedrijven kunnen KWF Kankerbestrijding helpen in de strijd tegen kanker. Een bedrijf kan zich bijvoorbeeld aanmelden als lokale sponsor of een actie opzetten en de opbrengst doneren aan KWF Kankerbestrijding.

Denk bijvoorbeeld aan een ludieke veiling, een salarisdonatieprogramma, een eindejaarsgeschenk omzetten naar een geldbedrag voor KWF of een eigen wieler- of hardloopclinic.

Collega’s in beweging
Laat je inspireren en vooral ook motiveren uit de praktijk. Wat past bij de organisatie? Waarmee krijg je alle collega’s in beweging om met KWF op te staan tegen kanker? Afdeling Amstelveen wil hierbij graag ondersteunen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bas Gijsbers of Pim Roël via info@kwf-amstelveen.nl.

Fiscaal voordeel
Een gift kan geheel aftrekbaar zijn als het een zakelijke kostenpost betreft en de gift in wat voor vorm dan ook een positieve, nuttige bijdrage levert aan de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan reclame, sponsoring en donaties in manuren. Deze kostenpost is ook aftrekbaar wanneer in het betreffende jaar een fiscaal verlies wordt geleden (het verlies wordt dan vergroot).

Vraag nu de KWF-donatiebox aan via info@kwf-amstelveen.nl en collecteer!