Acties

kwf_staoptegenkankerWil je graag iets doen voor KWF Kankerbestrijding door een eigen actie te organiseren? Daar zijn we heel blij mee! In actie komen voor KWF kan op allerlei manieren: alleen, met een vriend of vriendin, met je klas, collega’s of de sportvereniging.

Op jouw manier zamel je geld in voor kankeronderzoek, preventie en patiëntenvoorlichting. Neem deel aan een sportief evenement en laat je sponsoren voor een fietstocht, verkoop zelfgemaakte sieraden, bak taartjes of organiseer een actie tijdens een buurtfeest of bruiloft. Al het geld dat je met een actie bijeenbrengt draagt bij aan de landelijke strijd tegen kanker: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de patiënt.

Iedere actie die je kunt bedenken is welkom. KWF Kankerbestrijding afdeling Amstelveen kan je hierbij ondersteunen. Wij zorgen voor promotie- en voorlichtingsmateriaal zoals vlaggen, informatiefolders en posters. Ook kan je gebruik maken van het speciale actielogo om je actie te ondersteunen. Voor meer informatie kan je contact opnemen via info@kwf-amstelveen.nl.