KWF Promodag 2017, een groot succes!

Afgelopen zaterdag 27 mei stonden wij van KWF Amstelveen voor de KWF Promodag bij Groenhof en de van der Hooplaan. Deze dag hebben we maar liefst 21 nieuwe vrijwilligers voor18700415_1478674992152656_1350400861483691234_o KWF Amstelveen geworven! Heb je ons gemist? Aanmelden kan nog!

Tijdens de promodag 2017 hebben het bestuur van KWF Amstelveen en een aantal andere vrijwilligers zich ingezet om nieuwe vrijwilligers te werven en geld op te halen voor het KWF. In het begin van de middag hebben wij eerst gedurende twee uur bij Groenhof gestaan om daar zo veel mogelijk nieuwe vrijwilligers te werven. In samenwerking met Jumbo Groenhof Amstelveen, waar we mochten collecteren en hebben we heel wat nieuwe vrijwilligers kunnen werven. In de namiddag en avond hebben wij voor ijssalon Da Vinci gestaan, waar ook een aantal leuke activiteiten voor kinderen te doen waren. De kinderen konden ballen gooien, er was een verkoelend voetenbadje neergezet en je kon er je nagels laten lakken. Het was een prachtige dag dus zijn wij bij KWF Amstelveen een aantal ijs liefhebbende vrijwilligers rijker!

Nieuwe vrijwilligers krijgen binnenkort als dank een waardebon van € 10,00 van IJssalon Da Vinci én een van hen maakt kans op een gourmetschotel voor 4 personen van Keurslager Fred van Ingen op de van der Hooplaan! Alle sponsors die deze Promodag voor ons mogelijk hebben gemaakt, ontzettend bedankt!

Heb je ons gemist en wil je je toch nog aanmelden als vrijwilliger voor KWF Amstelveen? Stuur dan een mailtje naar Annemieke Luursema, info@kwf-amstelveen.nl.